Εταιρεία

Η επιχείρηση "ΜΙΧΑΗΛ Σ. ΣΤΑΛΙΚΑΣ" δραστηριοποιείται στον χώρο Θέρμανσης, Κλιματισμού, Πισίνας και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Ο υπεύθυνος της επιχείρησης Σταλίκας Μιχαήλ είναι Μηχανολόγος Μηχανικός του Ε.Μ.Π. με 20ετή και πλέον εμπειρία στα ανωτέρω, με πολλά εκτελεσμένα έργα.
   
Η επιχείρηση απασχολεί και δύο ακόμη άτομα, διπλωματούχο μηχανικό και τεχνικό εγκαταστάτη. Προτείνουμε λύσεις:

 

 1. Στον τομέα θέρμανσης με αντλίες θερμότητας, ενδοδαπέδιο σύστημα θέρμανσης, βιομάζα.
 2. Στον τομέα του κλιματισμού με τα κορυφαία κλιματιστικά  Fujitsu.
 3. Στον τομέα της πισίνας με λύσεις από μπετόν ή προκατασκευασμένες όπου δεν απαιτείται οικοδομική άδεια για επιφάνεια μικρότερη των 50 τετρ. μέτρων υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Θεωρούμε ότι η πισίνα δεν αποτελεί είδος πολυτέλειας σε Μεσογειακή – τουριστική χώρα όπως η Ελλάδα.
 4. Στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων όπου έχουμε εκτελέσει σημαντικό αριθμό έργων.
 5. Στον τομέα των υδροηλεκτρικών έργων δεδομένου ότι ο κ. Σταλίκας διετέλεσε ως μηχανικός κατασκευής μεταλλικού αγωγού του υδροηλεκτρικού έργου Πηγών Αώου.
 6. Στον τομέα της ενεργειακής επιθεώρησης κτιρίων ως ενεργειακός επιθεωρητής καθώς και ό,τι αφορά την Ενεργειακή Αναβάθμιση των κτιρίων με το πρόγραμμα “Εξοικονομώ κατ’ οίκον”.
 7. Στα ηλιακά συστήματα :

         παραγωγή ζεστού νερού χρήσης
         δυνατότητα θέρμανσης (ηλιοθερμία)

 8. Στον τομέα ηλεκτρομηχανολογικών μελετών καθώς και στον υπολογισμό κατανομής δαπανών.
Автор : btamedia

Σχετικά με μας...

Η επιχείρηση "ΜΙΧΑΗΛ Σ. ΣΤΑΛΙΚΑΣ" δραστηριοποιείται στον χώρο Θέρμανσης, Κλιματισμού, Πισίνας και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Ο υπεύθυνος της επιχείρησης Σταλίκας Μιχαήλ είναι Μηχανολόγος Μηχανικός του Ε.Μ.Π. με 20ετή και πλέον εμπειρία στα ανωτέρω, με πολλά εκτελεσμένα έργα...Συνέχεια

Βρείτε μας...

 • Διεύθυνση
  Ελευθερίου Μπάρκα (πάροδος Βελισσαρίου), Ιωάννινα
 • Στοιχεία Επικοινωνίας
  Τηλ: 26510 93808 - 6945 707645
  Fax: 26510 94426
  E-mail: mstalikas@gmail.com

Χάρτης πρόσβασης...

Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του ΕΠ "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδος-Ηπείρου. Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης