Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών

Οι παραδόσεις γίνονται καθημερινά, στις ώρες λειτουργίας του καταστήματος
Δευτέρα & Τετάρτη: 8:30- 15:00
Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 8:30- 14:30 & 17:00- 20:30

Τα προϊόντα αποστέλλονται με φορτηγά της εταιρίας μας εντός του Νομού Ιωαννίνων. Το ελάχιστο κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα € 5,00.

Εξαίρεση αποτελούν μεγάλα ψυγεία, τα οποία δεν χωρούν να παραδοθούν από τις σκάλες. Σε συννενόηση με τον πελάτη και την επιβάρυνσή του (του πελάτη), καλείται γερανός. Νησιωτικές περιοχές που ανήκουν στο Ν. Αττικής (π.χ. Σαλαμίνα), όπου ο πελάτης επιβαρύνεται τα έξοδα μεταφοράς, σε συννενόηση με το κατάστημά μας.

Για παραδόσεις εκτός νομού, τα προιόντα αποστέλλονται με χρέωση του πελάτη, σε πρακτορείο της επιλογής του ή σε συννενόηση με το κατάστημά μας. (Το κατάστημά μας δεν χρεώνει την μεταφορά έως το πρακτορείο).

Παραλαβή από το Κατάστημα
Η παραλαβή από το κατάστημα γίνεται εφ’όσον το προιόν είναι διαθέσιμο, τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος.

Επιστροφές Προϊόντων
Τα προιόντα παραδίδονται πάντα με την συσκευασία του εργοστασίου. Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός δέκα (10) ημερών από την ημέρα της παραλαβής, υπό την προυπόθεση ότι η συσκευασία θά είναι άθικτη.

Автор : btamedia

Σχετικά με μας...

Η επιχείρηση "ΜΙΧΑΗΛ Σ. ΣΤΑΛΙΚΑΣ" δραστηριοποιείται στον χώρο Θέρμανσης, Κλιματισμού, Πισίνας και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Ο υπεύθυνος της επιχείρησης Σταλίκας Μιχαήλ είναι Μηχανολόγος Μηχανικός του Ε.Μ.Π. με 20ετή και πλέον εμπειρία στα ανωτέρω, με πολλά εκτελεσμένα έργα...Συνέχεια

Βρείτε μας...

  • Διεύθυνση
    Ελευθερίου Μπάρκα (πάροδος Βελισσαρίου), Ιωάννινα
  • Στοιχεία Επικοινωνίας
    Τηλ: 26510 93808 - 6945 707645
    Fax: 26510 94426
    E-mail: mstalikas@gmail.com

Χάρτης πρόσβασης...

Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του ΕΠ "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδος-Ηπείρου. Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης