Θέρμανση

Εκμεταλλευτείτε τις καλοκαιρινές προσφορές στα είδη Θέρμανσης τώρα! Εκπτώσεις στις σόμπες ξύλου, σόμπες πέλλετ, λέβητες ξύλου, λέβητες πέλλετ και βιομάζας.  Οι προσφορές θα ισχύουν μέχρι εξάντληση των αποθεμάτων!

Στην κατηγόρια αυτή θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε μηχανήματα θέρμανσης και καύσιμη ύλη όπως σόμπες πελλετ, σόμπες ξύλου, λέβητες βιομάζας, λέβητες πελλετ, λέβητες ξύλου, αερολεβητες, πελλετ Α1 ποιότητας και μπριγκέτες. Επίσης διατειθονται μηχανήματα παραγωγής πελλετ για ερασιτεχνική χρήση αλλά και για επαγγελματίες όπως θρυματιστες κλαδιών, πελλετομηχανες και ειδικοί καταστροφείς για μάζεμα και θρυμματισμό κλαδιών για χρήση πελλετ.

Εξειδίκευση Αναζήτησης

Σχετικά με μας...

Η επιχείρηση "ΜΙΧΑΗΛ Σ. ΣΤΑΛΙΚΑΣ" δραστηριοποιείται στον χώρο Θέρμανσης, Κλιματισμού, Πισίνας και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Ο υπεύθυνος της επιχείρησης Σταλίκας Μιχαήλ είναι Μηχανολόγος Μηχανικός του Ε.Μ.Π. με 20ετή και πλέον εμπειρία στα ανωτέρω, με πολλά εκτελεσμένα έργα...Συνέχεια

Βρείτε μας...

  • Διεύθυνση
    Ελευθερίου Μπάρκα (πάροδος Βελισσαρίου), Ιωάννινα
  • Στοιχεία Επικοινωνίας
    Τηλ: 26510 93808 - 6945 707645
    Fax: 26510 94426
    E-mail: mstalikas@gmail.com

Χάρτης πρόσβασης...

Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του ΕΠ "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδος-Ηπείρου. Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης